Ingrediente:
- Piept de pui – 1
- Morcov – 1
- Varza rosie – 1/4
- Telina – 1
- Usturoi – 5 catei
- Sos de soia – 2 linguri
- Ulei- 3-4 linguri
- Sare – 1 praf
- Piper – 1 praf
Preparare:
Mai intai se spala pieptul de pui, se taie in bucati mici si se lasa la scurs intr-o sita. In continuare se spala si se curata toate legumele. Morcovul si telina se dau pe razatoare, iar varza rosie se taie marunt.
Se pune uleiul intr-o tigaie si se lasa la incins, se adauga bucatile de pui si se toarna o ceasca de apa peste. Se va lasa carnea la inabusit amestecand in ea continuu. Apoi se adauga usturoiul zdrobit, iar cand bucatelele de carne s-au fragezit bine se vor pune si legumele in tigaie. Se amesteca fara oprire in ntreaga compozitie.
Ingredientele se vor lasa la inabusit pentru doar 3-4 minute evitand inmuierea legumelor. Acestea trebuie sa ramana putin tari. La sfarsit se toarna restul de condimente: cele 2 linguri de sos de soia, sarea si piperul.
Puiul in Cinci Culori merge perfect alaturi de o portie de orez fiert.